مشاوره حقوقی رایگان - زمان اجرای حکم

با سلام
حکم دادگاه یا شورای حل اختلاف از چه زمانی انجام میشود
در تاریخ 2 مهر برگه اجرائیه حکم شورای حل اختلاف به‌ دست من رسیده است که در ان 10 روز به من فرصت انجام به دستورات صادر شده است اما تاریخ تنظیم اجرائیه 24 شهریور است من از زمان تقدیم برگه اجرائیه به خودم وقت دارم یا این 10 روز از زمان تنظیم انجام میگیرد ممنون

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

10 روز از تاریخ ابلاغ به شما

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

اززمان ده روز پس از ابلاغ به عبارتی اززمان فردای ابلاغ قابل اجرااست ولی چون درمتن اجرا فرجه ده روزه داده است پس یازده روز پس ازاجرا باید به اجرائیه عمل کنید اگر توانایی اجرا نداشتید به صادرکننده اجرائیه مراجعه میکنید و مجددا مهلت میخواهید تازمانی که قادرید عمل کنید