مشاوره حقوقی رایگان - خانه قولنامه ای

سلام ببخشید جهت مشاوره حقوقی مزاحم شدم
من سه سال پیش یه خونه تو ورامین خریدم 260 میلیون تومن. موقع قولنامه 150 میلیون تومن پرداخت کردم قرار شد باقی پول رو موقع تحویل خونه و دریافت سند ماده 147 بدم روز تحویل خونه طرف به من گفت پشیمون شده و خونه رو نمی ده پول رو هم خرج گاوداریش کرده نمی ده من الان سه ساله میرم دادگاه با قولنامه کد رهگیری هم داره قولنامم.
از مالکین اولیه خونه هم امضا گرفتم از یکیشون که فوت شده بود هم انحصار وراثت ولی پروندم رد شده از نظر شما چکار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وقتی فروشنده فوت کند باید با در دست داشتن قولنامه و انحصار وراثت ، عیله کلیه ورثه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی داده شود.