مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی

سلام
پدربزرگم 40 سال پیش در روستا زمین زراعی بدون آب (بشکار) با قولنامه دستی دارد که همان اوایل در آن محصولاتی کشت می کرده است الان می خواهد ببیند آیا زمین به نام خودش هست یا مصادره شده است؟

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام اگر زمین فاقد سند رسمی هست طبق قولنامه با مراجعه به منابع طبیعی وجهاد کشاورزی و مسکن و شهرسازی درخواست استعلام و بررسی وضع زمین نمایید در صورت عدم اقدام توسط سازمانهای مربوطه از طریق مراجع قضایی اقدام و درخواست استعلام نمایید

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بااین سوال ویه خط جواب حق مطلب ادا نمیشود فلذا آنچه قابل ذکراست ازنکه تصرف اماره مالکیت است یعنی چنانچه شماملکی رادر یدتصرفی داشته باشید میتونید ادعای مالکیت نمایید حال چنانچه درحال حاضر متصرف داشته باشد شما باقولنامه و سابقه تملکی که داشته اید یعنی پدربزرگ شماداشته میتوانید مالکیت کنونی خودرا باشهادت اهالی اثبات نماییددرهرصورت میتوانید مالکیت آنرا داشته باشید