مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اتباع خارجی متولد ایران شناسنانه

سلام وقت بخیر من پدرم 8 سال در جنگ ایران عراق حضور داشته من و خواهر و برادر هایم در ایران به دنیا آمدیم و درس خواندیم پدر و مادرمم در ایران متولد شده اند آیا امکان داره ما اقدام به شناسنامه کنیم برای دریافت یا خیر

پاسخ ها :

گرفتن شناسنامه ایرانی اتباع خارجی دریافت شناسنامه ایرانی شناسنامه ایرانی شناسنامه اتباع ثبت احوال