مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بانکی

باسلام من حدود چند سال پیش ضامن یکی از دوستام در موسسه کاسپین شدم مبلغ وام 20 میلیون بود ولی ایشان پرداخت نکردن زمانی که رفتیم دادگاه چک بنده رو که داده بودم به بانک مبلغ 45 میلیون اجرا گذاشتن و چون کارمند بودم ماه به ماه 800 تومن از حسابم کم میکردن الان یک میلیون مونده ولی باز بانک میگه 20 میلیون هنوز بدهکارین اینجا باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. دادخواست ابطال واصلاح قراردادنامه بانکی بابت سود وجریمه تاخیر اضافی وبرخلاف دستورالعمل بانک مرکزی راتقدیم دادگاه نمائید ودادگاه باتعیین کارشناس اصل بدهی وسود واقعی رامشخص واضافه پرداختی رابه شما برمی گردانند