مشاوره حقوقی رایگان - ظهرنویسی جعلی چک

باسلام. اینجانب قراردادی با شرکت دکوراسیون داخلی داشتم که طی چندفقره چک پرداخت کردم. چک آخر سهوا اسم ایشان اشتباه نوشته شد. وقتی متوجه شدم پیام دادم که چک رو بیارند تا تعویض کنم. ولی مراجعه ای نشد و کار ناتمام ماند. الان چک من رو خودشون پشت نویسی کردند و فرم زدند. میتونم تحت عنوان جعل ازشون شکایت کنم؟ چک بنام محمدحسین صادر شده. ایشون که اسمشون محمدامین بوده چک رو ظهرنویسی کردند.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر در ظهرنویسی امضای شما جعل شده می توانید شکایت کنید البته چون در واقع ضرری به شما وارد نشده است از نظر عنصر مادی و معنوی ممکن است که جرم جعل محقق نشده باشد