مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام ، بنده حق طلاق به زنم داده بودم با بذل مهریه ، ولی بعد از 2 ماه فهمیدم پدرزنم رفته بذل از تو سند برداشته و میگه که یه خونه به نامم بزنید وگرنه طلاق میگیرم ما قبول نکردیم و خیلی ما اذیت کردن تا اونجا که پدرزنم من کتک زد تو خون ریزی مغزی کرده بودم 15 روز بستری بودم ، بعد از 8 ماه درخواست طلاق دادن همچنان میگه پدرزنم یه خونه به نامم بزنید ، میخواسم ببینم با این تفاسیر قاضی چقدر مهریه میبره واسم ؟ همسرمم دوشیزه هستن .

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

حق طلاق زمانی دارد که قانون اجزه دهد حتی بابذل مهریه هم نمیتواند طلاق بگیردوشما میتوانیدطلاق ندهید مهریه چقدرهست
ضمنا بابت خسارات جسمی که به شمازده میتوانید شکایت کنید ودیه بگیرید
درصورت لزوم تماس بگیرید