مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از ادامه تحصیل فرزند

باسلام خدمت وکلای عزیز، من با خانمم به مشکل خوردم وخانواده شو در جریان گذاشتم بابت مشکل . و فرستادم رفت خونه پدرش متاسفانه مانع از برگشت دخترم به خانه جهت ادامه تحصیل شده اند. علی الخصوص برادرش که جمعه زنگ زدم بوده گفت من همینجوری بچه هارو تحویل نمیدم بهت، از طریق قانون تحویلت میدم. میخواستم بدونم راهی هست که من بتونم این برادرشو ادب کنم تا یاد بگیره دیگه فضولی نکنه؟
ممنون زحمات تک تک شماها که به مشکلات مردم پاسخ میدهید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

علیه برادر همسرتان خیر. اما علیه همسرتان دادخواست استرداد فرزند با دستور موقت فوری بدهید