مشاوره حقوقی رایگان - حقوق فرزند شهید متاهل

با سلام من فرزند شهید هستم بیست سالمه و متاهل تا بحال حقوقی دریافت نمیکردم مدرک دیپلم دارم و هنوز غیر شاغلم با تولد فرزندم از سوی بنیاد برام حقوق اومده به مدت دوماه حتی حق اولاد هم تعلق گرفته و به حساب بانک دی رفته بنظرتون علت اومدن حقوق چیه؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

برو خدا رو شکر کن که اینم دادن،،الحمدلله،،دنبال بقیش نباش،،از همه محق تری