مشاوره حقوقی رایگان - سلام چرا 4بار بهم تشکیل پرونده دادن ولی هربار رد کردند؟؟

باسلام بنده فرزندشهید هستم و از ف......بنده ازسال91اقدام به تشکیل پرونده داده ام برای جذب بسیجی کد89برای شهرستان بانه تاحالا 4باربهم تشکیل پرونده دادن وهربار ردم کردن سری اخر تا مرحله دکترها و تاییده کمیسیون گرفتم اما بعد اخرمراحل دوباره ردم کردن آیا این کار خلاف کارکنان ح ف ا س محسوب نمیشه؟؟؟از چه طریق پیگیری کنم تا استخدام بشم باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود این موضوع را از طریق بنیاد شهید به شکل حضوری پیگیری بفرمائید.

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری مبادرت به طرح شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه از طریق اداره مربوطه بصورت حضوری پیگیری کنید