مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت رمز پرونده

سلام . من مشکل عدم دریافت رمز پرونده را دارم . تا حالا چندین بار کدهایی که گفته شده را با شماره ای که در سامانه ثنا ثبت نام کردم ارسال کردم با شماره های مختلف نیز ارسال کردم ولی خبری از رمز پرونده نیست . آیا راه دیگری برای دریافت رمز پرونده وجود دارد یا من جای اعداد را اشتباهی وارد میکنم

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

قطعا اشتباه میکنید به یک کافی نت مراجعه کنیدونحوه کارکردن آنرا جویاشوید