مشاوره حقوقی رایگان - رمز

من رفتم روندکاری پرونده رو در ثنا ببینم که بعد از ورود شماره پرونده ، ازم ردیف فرعی و رمز پرونده رو خواست راهنمائی کنید که چطور میتوانم روند کاری پروندم رو ببینم که آیا به خوانده ها ابلاغ شده یا نه ؟ و یا در پرونده در چه وضعی قرار داره

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بر اساس قانون تمامی افراد می‌بایست در سامانه ثنا (ابلاغ الکترونیکی) ثبت نام نمایند. شما با ثبت نام در این سامانه می‌توانید تمامی پرونده‌ها و ابلاغ‌هایی که به شما می‌شود را رویت و پیگیری نمایید. همچنین می‌توانید عدد صفر را به شماره 50009699 پیامک نمایند و از جزئیات پرونده خود مطلع شوید. در مورد سوال شما اگر چک حقوقی بوده که فرض شکایت و دادسرا منتفی خواهد بود. به هر روی اگر پرونده‌ای علیه شما ثبت شده باشد در سامانه ثنا موجود بوده و می‌توانید از جزئیات آن و شعبه‌ای که پرونده در آن وجود دارد آگاهی یابید.