مشاوره حقوقی رایگان - توهين و دیه

ببخشيد ميخواستم ببينم من از همسايه مون شکایت کردم... طی یه پروسه طولانی الان حکم حبس دوسال براش بریدن به جرم توهين،، تهدید،، افترا...
الانم زندانه... حالا میخوام بدونم اون میتونه این حکم رو نقض کنه یا با پول از دولت بخره... چون من رضایت نمیدم از زندان بیاد بیرون... از مددکاری زندان زنگ زدن برای رضایت... ولی من نمیخوام رضایت بدم... چون خیلی اذیتم کرده...
اگه در ازای رضایت زندانش نقدی ازم بخره چی... یعنی بمن جزای نقدی بده چون بخاطر این کاراش من بیمار شدم... ناراحتی اعصاب و تپش قلب گرفتم.. و شرط کنم که خونه رو بفروشه و ازینجا بره... میشه؟؟؟

سوال دومم اینه که اگه از غرامتی که دادگاه برای دیه تصادف داده باشن... راضی نباشیم... میتونیم دوباره به دادگاه شکایت کنیم
من پارسال همسرم تصادف کرده...دوتا از دنده هایی سمت چپش که محیط به قلبه... شکسته... 3ماه طول درمان داشتن.. الان براشون با کوفتگی شدید پا و دستها و.... کلا 12 نلسون تومن دادن... من از تو اينترنت خودم حساب کردم ازین مقدار بیشتر میشد ... نظر شما چیه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
توهین تهدید افترا از جرایم قابل گذشت می باشد لذا با گذشت شاکی خصوصی پرونده مختومه خواهد شد اما گذشت می تواند بصورت مشروط واقع شود یعنی شرایطی را که مخالف قانون و نظم اجتماعی نباشد را برای محکوم علیه اتخاذ کنید در ضمن جزای نقدی بنفع صندوق دولت وصول میشود نه شاکی
سوال دوم
در نظریه ای که مربوط به کارشناس پزشکی قانونی مطرح شده جای اعتراض داشته اگر از اعتراض مصون مانده پس قطعی شده است
لذا باید دقیق حکم صادره بررسی شود
و نکته قابل توجه اینکه مقدار دیه ای که تعلق گرفته ملاک زمان وصول آن می باشد دیه هرسال متفاوت با سال قبل خواهد بود
موفق باشید

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در مورد سوال اول شما میتوانید اعلام کنید در ازای دریافت فلان مبلغ رضایت خواهم داد .