مشاوره حقوقی رایگان - آیا فسخ قرارداد فروش وکالت بلاعزل ممکنه صاحب سابق بدلیل بدهی بانک پس بگیره خونه

سلام من خونه خریدم سرم کلاه رفت قسطهای بالایی داشت خدا کمکم میکنه یه پولی برسه بهم که با بانک تسویه کنم خونه اجراییه صادر شده و الان میلیاردی شده نمیخوام خونم بره حالا وکیل گرفته پس بگیره آیا میتونه بلاعزلشو فسخ کنه

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

مدارک را به نظر وکیل برسانید