مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام ببخشید من سال 97 خونه ای رو بصورت وکالتی فروختم و در قولنامه فقط ذکر شده در تاریخ 7.8.98 ضامن به بانک برده وام را بنام و سند بزند فقط همین
حالا با گذشت یکسال از اون تاریخ نه اقساط را پرداخت کرده و نه سند و بانک مسکن نیز اخطاریه میده چطور می تونیم خریدار رو تحت فشار بزاریم تا کارها رو انجام بده. ایا می تونیم فسخ قرارداد کنیم چون تو قولنامه نوشته نشده در صورت عدم زدن سند و پرداخت اقساط فسخ کنیم فقط تاریخ ذکر شده که تا اون تاریخ باید بنام بزنه .... حالا چون انجام نداده می تونیم قراردادو فسخ کنیم یا چطوری می تونیم تحت فشار بزاریم ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. جهت بررسی دقیق موضوع با این شماره تماس بگیرید.