مشاوره حقوقی رایگان - شهود برای دادخواست تعدیل 4 نفر

سلام من باید به شهرستان برای دادگاه تعدیل حاضر شود ولی خودم و زندگیم یک شهر دیگه هست و شهود اینهمه راه رو نمیاد باید چکار کنم نمیشه دادگاه شهر خودم ببرم شهادت بدهند و بعد با تاییده از این دادگاه به دادگاه شهرستان ببرم اگر شهود نبرم مگر قاضی نمیداند تورم و سکه 13300000 شده
درضمن بارها برای اعسار و تعدیل دوسال پیش شهود بردم اما اینبار کسی نمیاد راه دور . ممنونم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

اعطای نیابت جهت استماع شهادت شهود منعی از نظر قانونی ندارد به تشخیص دادگاه است.