مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام مدت دوهفته میباشد همسرم منزل را بعد از 10 سال زندگی مشترک و داشتن دو فرزند 7 ساله و 6 ماهه ترک کرده و بیان داشته که شاهد دارد بنده را با دختری در داخل شهر دیده اند که دست وی را گرفته و بیان داشت که اگه مهرم رو کامل ندهی میرم شکایت میکنم و محل کار آبروتو میبرم تا اخراجت کنن. در خصوص خیانت و شکایت ایشان راهنمایی کنید و آیا بنده میتونم از ایشان مبنی بر تهمت شکایت کنم ؟؟ واینکه مهرش رو اجرا گذاشته و یک قواره زمین که من چند ماه پیش قولنامه ای فروختم رو باتوجه به اینکه سند به اسم من است بازداشت کرده چگونه میشه زمین رو از بازداشت دراود ؟ممنون

پاسخ ها :

تهمت خیانت همسر توقیف زمین قولنامه ای برای مهریه مهریه اتهام خیانت خیانت