مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین که به نام خانمم کردم ولی فک پلاک نشده

سلام ، ماشین تیبا مدل 98داشتم که به خاطر رضایت خاطرش رفتم‌ محضر قطعی کردم ‌به نامش ولی به خاطر کرونا جرأت نکردیم بریم شماره گذاری فک پلاک کنیم و گذاشتیم که شرایط بهتر شد متاسفانه به خاطر شکایت بانک بابت بدهی من ماشین توقیف شده پلاک هنوز مال من هست ولی محضری ماشین مالکش خانمم هست می‌تونه خانمم ماشین آزاد کنه؟؟؟؟

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو همسر توقیف خودرو به دلیل بدهی توقیف خودرو خودرو