مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

باسلام.. بنده برای درخواست کمک با شوهرم به یک کارخانه چای مراجعه کردیم و از ایشون طلب مبلغی بعنوان قرض و کمک کردیم ایشون در ازاش شماره منو گرفتن چون شوهرم تلفن همراه نداشت و بعد از چند روز پیامک دادن و شماره کارت خواستن و مبلغ خیلی اندکی ریختن من و همسرم تقاضای سه میلیون کردیم و ایشون 200هزار ریختن. منم تشکر کردم و در عین حال به ایشون گفتم که این مبلغ مشکل گشایی نمیکنه و ایشون هر چند روز پشت سر هم پیام میدادن و احوالپرسی میکردن که مشکلتون حل شد ?? و اینگونه حرفا و من در جواب گفتم خیر و ایشون شروع کردن به دادن پیشنهاد دوستی و روابط نامشروع و رفتن به خانه و غیره که در اینصورت حاضر میشه 10میلیون هم پرداخت کنه.. ایا با وجود اینکه پیاماشون رو دارم اما برای زمستان سال گذشته هس میتونم از طریق پیام هایی که فرستاده ازش شکایت کنم ? و حکمش چیه? و ایا نیاز به شاهد نیس?? حتی در جواب این الفاظ و پیشنهاد هایی که میشد و پیام میفرستاد من به همسرم گفتم و ایشون هم چون خیلی ناراحت و غیرتی شدن بعضی وقتا از جانب من به اون اقا پیام میدادن که ادرس بده بیام و باشه و مشکلی نداره و غیره... مشکلی برای من پیش نمیاد اگه با وجود جوابی که از جانب سیمکارت من برای اون شخص ارسال شده من که محکوم نمیشم?? ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام پیامک دلیل محسوب نمی شود و درکنار آن بایددلایلی دیگر از جمله شهادت شهود داشته باشید