مشاوره حقوقی رایگان - شهود اعسار محکومیت مالی

با سلام و درود فراوان بر وکلای محترم دادراه . من بابت چک 25 میلیونی دادخواست اعسار دادم که 2 شاهد مرد معرفی کردم حالا موقع رسیدگی یکی از انان به وقت رسیدگی بابت عمل خانم خودش نمیتواند برای شهادت بیاید حالا من باید چکار کنم ایا میتوانم موقع رسیدگی پرونده فرد دیگری را با خود به دادگاه ببرم ؟ لطفا من را راهنمای بفرماید که چکار باید بکنم

پاسخ ها :

عدم امکان حضور شاهد اعسار چک شاهد اعسار چک اعسار چک شهود اعسار اعسار شاهد چک