مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت

سلام من 10سال در نیرو زمینی ارتش دوسال سر خدمت نرفتم و به داداسرا رفتم 900 هزار جریمه دادم و پرونده منع تعقیب زد و یک سالی هست که از این حکم میگذرد و میخوام که من به سر خدمت باز گردم راهی برای این کار است ؟

پاسخ ها :

بازگشت به خدمت ارتش پس از فرار از خدمت بازگشت به خدمت ارتش بازگشت به خدمت قوانین بازگشت به خدمت ارتش