مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی مهریه

دعوی خانم طرفیت شما مبنی به پرداخت هزینه دادرسی مطالبه مهریه در وقت مقرر در این شعبه حضور داشته باشن، جلسه اوله راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام باتوجه به دادخواست مطالبه مهریه کاربر چون هزینه دادرسی آن بایستی در ابتدای رسیدگی دعوی مشخص شود این اخطاریه برای کاربر رفته البته معمولا توامان هم رسیدگی میشود در صورت نیاز کاربر جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرد.