مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مهریه

سلام خسته نباشید مهریه من 19مثقال و نیمه امروز پرسیدم گفت نزدیک 56میلیون میشه خواستم بدونم هزینه خدمات قضایی که میگن سه و نیم درصده چقد میشه
یعنی تقسیم به سه و نیم میشه یعنی نزدیک یک میلیون و نیمه
آیا بعدن زوج باید این پولو به من پرداخت کنه

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام هزینه آن در دفتر خدمات قضائی محاسبه خواهد شد و هر هزینه ای که پرداخت نمایید چنانکه در دادخواست خود محکومیت به پرداخت هزینه دادرسی را درخواست نموده باشید خوانده دعوی محکوم به باز پرداخت آن میشود . موفق باشید .