مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مسروقه و مدعی الغیر

مدتی پیش خودرویی خریداری کردم از یک خانم که همان زمان در تعویض پلاک اصالت خودرو تایید شد و سند قطعی بنام زدم.
ضمنا نفر قبل من هم پلاک و سند قطعی داشت که بنده خریدم از ایشون.
حال اگاهی اعلام سرقتی بودن خودرو کرده به صورت سند نمره(دوتا یکی) و خودرو را توقیف نموده.
بنده هم در این میان متضرر شدم.
چه باید کنم تا زودتر به خسارتم برسم
از باند سرقت خوردو شکایت کنم ؟
از نفر قبلی شکایت کنم یا از راهنمایی و رانندگی؟
ضمنا اگر از نفر قبلی شکایت کنم آیا به نتیجه میرسم یا نه؟
امکان دارد بگویند همه نفرات قبلی باید حاضر شوند؟ منکه به غیر از نفر قبلی خودم کسی را نمیشناسم و دسترسی به کسی ندارم؟
راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما چون ماشین مستحق للغیر در آمده شما می توانید دادخواست مطالبه ثمن و غرامت از فروشنده بدهید