مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن خانه جهت تمکین

سلام، بنده جهت تمکین همسرم اقدام کردم، خانه و لوازم هم تهیه کردم، اما کارشناس پس از بررسی اثاث رو تایید کرده و خانه را بعلت نداشتن هود و هواکش رد کرده،در ضمن خانومم دو سال تو این خونه زندگی کرده و پس از اختلاف بینمان جهیزیه خود را برده،حالا باید چیکار کنم،اگه هود بزارم خانه تایید میشه یا کلا قاضی خانه رو رد میکنه

پاسخ ها :

سميه  اسدي اقبلاغي

سميه اسدي اقبلاغي :

استان :

سلام
شما ایرادات وارده از سوی کارشناس را برطرف کنید و مجددا درخواست کارشناسی از قاضی پرونده کنید