مشاوره حقوقی رایگان - تعداد قضات در دادگاه تجدید نظر

سلام

دادگاه تجدید نظر با حضور چند قاضی تشکیل می شود؟

و سوال دوم اینکه اوایل کار اگر احساس کردیم وکیل ممکن است قدرت و بُرِشِ کافی رو نداشته باشد آیا می توانیم قرارداد را فسخ و وکیل دیگری را انتخاب کنیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دادگاه تجدید نظر با حضور دو قاضی از سه نفر قاضی رسمیت میابد .
شما هر زمان که بخواهید میتوانید وکیل خود را عزل و وکیل دیگری را اختیار کنید مراتب عزل وکیل باید به اطلاع وی و دادگاه برسد .

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام هر زمان خواسته باشید می توانید وکیل را عزل کنید

پرسشگر :

با درود فراوان
متشکرم از پاسخگویی شما. به اطلاع وکیلم رساندم اما نمیدونستم باید به دادگاه هم اطلاع بدم و در این مورد وکیلمم هیچی نگفتن. الان یک هفته گذشته و امیدوارم برای اطلاع دادن به دادگاه دیر نشده باشه.
با یپاس

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

نه مشکلی نیست کتبا به دادگاه نیز مراتب عزل وکیل رو اعلام کنید

پرسشگر :

روز بخیر
بله حتما .سپاسگزارم

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

رویه عملی بادوقاضی یک رییس ویک مستشار.وکیل راتاقبل ازختم رسیدگی میتوانیدعزل کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
با حضور حداقل دو قاضی رسمیت میابد که در صورت اختلاف نظر قاضی سومی اخذ میگردد