مشاوره حقوقی رایگان - در صورت رسیدگی نکردن پرونده در اداره کار به کدام مرجع باید مراجعه کنم ؟

سلام . من از کارفرما ( به دلایل واریز نکردن حقوق - بیمه و .. ) به اداره کار شکایت کردم . اما بعد از گذشت چند ماه پرونده من در اداره کار به دلایل الکی رسیدگی نمی شه و جلسه هیات تشخیص کارفرما و من هنوز انجام نشده . در این صورت کجا میتونم طرح شکیت کنم ؟ آیا میتونم به دادگاه یا مرجع دیگری شکایت کنم ؟ ممنون

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام اختلافات فی مابین کارگر و کارفرما که ناشی از قانون کار باشد در هیاتهای اداره کار قابل رسیدگی بوده امکان طرح دعوی در دادگاه وجود ندارد .
در صورتی که هیات تشخیص بی دلیل اقدام به رسیدگی نکند میتوانید به ریاست اداره کار مربوطه مراجعه و موضوع را مطرح کنید و در صورت عدم پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید .