مشاوره حقوقی رایگان - به من نباید جانبازی تعلق میگرفت؟ میتونم اعتراض کنم؟

با سلام و تشکر بابت زحمات و سایت عالی شما، بنده سرباز نیروی انتظامی در سال 1388 بودم که در حین انجام ماموریت ((سرنشین خودرو گشت بودم, که بعد از ایست دادن به فرد مشکوکی که کنار خیابان بود و به نظر اموال سرقتی در دست داشت بعد از دیدن خودرو گشت شروع به فرار کرد و مسافت زیادی رو دویدم و موفق به دستگیری اون فرد شدم)) در همین حین فرد مشکوک بسته ای رو زیر خودرو پرتاب کرد که بعد از دستبند زدن به وی و تا زمان رسیدن خودرو گشت به محل ما ((چون مسافتی رو طی کرده بودیم و خلاف مسیر حرکتی خودرو گشت توقف داشتیم)) مشغول بررسی زیر خودرو پارک شده کنار خیابان شدم, ((آخرین چیزی که از اون لحظه یادم هست این بود که نشسته بودم روی زمین و زیر ماشین رو بررسی می کردم چون در همون لحظه یک دستگاه موتورسیکلت هوندا با سرعت حدود 70 کیلومتر بر ساعت بصورت خلاف جهت خیابان اصلی و چراغ خاموش((ساعت حادثه 22:30 بود)) در حال حرکت بود که منو ندید و با همون سرعت و بدون ترمز گرفتن با من برخورد کرد و من بلافاصله بیهوش شدم.من تمام مدارک از قبیل (برگه مامورت_صورت جلسه سانحه_گزارش اورژانس و ... ) رو داشتم و دارم.
طبق تشخیص و نظر **شورای عالی پزشکی بهداری کل نیروی انتظامی** صدمات وارده این چنین بود(( بعلت fx فرو رفته فرونتال با عمل کرانیتومی و ترمیم دو طرف جمجمه و fx دست راست و یک دندان)) درصدی برای من تعیین شد (31%) طبق بند ب ماده 128 , که البته این قبل از نظر کمسیون 140 ناجا بود, که متاسفانه این کمیسیون رای به جانبازی نداده و من معلول خدمتی و در فیش های پرداختی به من بازنشسته و حتی به من کارت بازنشستگی دادن.البته این رو هم عرض کنم که 35% غرامت بیمه به من تعلق گرفت که در سال 89 به من مبلغ 700000 تومان پرداخت شد!!!
جواب پزشکی قانونی که برای کلانتری یگان خدمت من ارسال شد هم مینویسم شاید کمکی باشه.
1-شکستگی با جابجایی استخوان پیشانی راست به نحوی که خط شکستگی به استخوان پروانه ای کف جمجمه امتداد یافته است و طی عمل جراحی ضمن باز کردن جمجمه ترمیم شده است 2-شکستگی استخوان بینی 3- شکستگی تنه استخوان زند اسفل ساعد راست 4- ورود هوا در جمجمه 5- شکستگی استخوان فک فوقانی راست(هاشمه) 6- کبودی زیر چشم 7-شکستگی دندانهای قدامی 1و2
خیلی توضیح دادم و پر حرفی کردم و در آخر اینکه واقعا من مستحق دریافت جانبازی نبودم؟ { با لباس کلانتری , با حکم ماموریت, در حین خدمت, تاییدیه رئیس کلانتری , گزارش کتبی افسر گشت }
پیروز و سربلند باشید.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام تشخیص کمیسیون بهداری ناجا کاملا قانونی هست و مشکلی ندارد.