مشاوره حقوقی رایگان - سلام. بنده سال87 با حیله گری اقوام زنم مواد مخدرداخل منزلم گذاشتن و پلیس منو دستگیرکرد مدت 5سالی زندان

سلام. بنده سال87 با حیله گری اقوام زنم مواد مخدر داخل منزلم گذاشتن و پلیس منو دستگیر کرد مدت 5سالی زندان افتادم. در طول حبسم خانوم وکیل گرفت و طلاق گرفت. و کلیه لوازم منزل پول طلا حتی کفش و لباسهای منو برد و فروخت و از کشور خارج شد. بعد از ازادی بهم قول داد و بهت برمیگردونم. ولی تا الان و مقیم آلمان شده یک ریال بمن نداده. از شما تقاضا دارم راهنمایی کنید. ایا میتوانم حق خودمو بگیرم ؟

پاسخ ها :

فرشته اسدی

فرشته اسدی :

استان :

سلام دوست عزیز
اگر ادله ای داشته باشید که بتوانید ثابت کنید و از سوی دیگر همسرتان آن اموال را بابت مطالباتش اعم از مهریه و نفقه نفروخته باشد بله امیدی هست. ولی من در شخصا در اینخصوص توصیه به اقدام حقوقی نمیکنم. ولی در مورد دسیسه ایشان برای بازداشت شما اگر ادله ای دارید اقدام کنید