مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارمند اداره غذا و دارو

باسلام و خسته نباشید و امیدوارم که دستتان در دست خدا محکم و قوی به همنوع خود ارایه وظیفه ای که دارید را با خداپرستی و خداپسندانه جواب دهید من بیمار سرطانی ام مدت ده سال و نیم سابقه سرطان و 50 سال سنمه که 8ساله داروی مخدراپیوم متادون استفاده کردم که داروی وطنی اند و از مشتقات تریاکن هر ساله طبق کمیسیون هر سال میرفتم کمتر یا زیادتر یا تغییر میدادن امسال که رفتم گفتم بدنم خالهای قهوه ای زده گفتن علتش 5سال متادون که هرماه 1250سیسی مصرف میکنی که هرشیشه قد شربت معده ام جی هست گفتم تغییرش بدین قبول کردن موقع مراجعه تحویل دیدم متادون دادن گفتم اشتباه نمیکنی عوض شده گفت دستور اینه که متادون بدیم رفتم اداره گفتم کبدم از کار افتاده قرار شد عوض کنید دارومو همونو بمن دادن گفت اگه اینجوری نمیشه مگر از پزشکت نامه بیاری گفتم نامه بیارم مشکلی نیست گفتن نه نامه گرفتم بردم عوض کردن داخل نامه دکتر نوشتن هر 8 ساعت 15سیسی که کارمند نامه داد برو از مامور تحویل دار بگیر رفتم اونجا میبینم حساب کرده روزانه بجای 45 سیسی 20سیسی تحویل میده علت را پرسیدم گفت دستور اینه گفتم پس اینکه کتبی نوشتن دادن چیه خداشاهده اصلا نگاه نکرد گفت برو بیرون حالا منو مریض نکنی امدم تورهرو بمدت ده دقیقه گذشت صدام کرد گفت که الان تماس داشتم گفتن همینه داروت بیشتر نمیشه 5تا بطری متادون که خیلی چربه اگه میخوای اپیوم جایگزین کنی باید 7تابطری بدن منکه مصرف میکنم میدونم چیه که باز رفتم با دکتر ترک اعتیاد هم مشورت کردم که ایشون گفتن 6بطری دیگه آخرین دوزشه حالا منه سرطانی که کل بالاتنم داغونه از جمجمه بگیر تا کتف و تخریب ترقوه و بازو و نداشتن حتی یک دنده به اندازه دو یاسه سانت که کلا دنده هامو خورده بطوریکه ستون فقراتم از چندجا انحنا پیدا کرده شما بگید آیا تسکین پیدا میکنم دردمو به کی بگم الان که این نامه را طرح میکردم کلا با اشک و درد دارم ثبت میکنم شبی را سر کردم دیشب که مرگو چندبار بچشم خودم دیدم اسم من ... هست بیمارستان خوانساری اراک شیمی درمانی میشم که دیروز مرخص شدم کارمندی که بی احترامی میکنه تحویل دهنده داروی مخدر داروخانه بیمارستان ... اراکه که سه سال پیش هم طی یکسال با جابجایی تاریخهای تویل داروده بطری کم داده بود رفتم شکایت کنم پسرخاله ام که همکارشه واسطه شد نذاشت ادامه بدم خدا قدرت حق پرستان را قدرتمندتر و ناحقان را ضعیفتر بکند انشاالله ممنون از صبوریه شما یک بیمار سرطانی را با عیوب زیاد تحمل بفرمایید خد ایارو نگهدار شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز شفای شما را از خداوند متعال خواستارم. اول اینکه عرض کنم موضوعی که فرمودید بیشتر فرهنگی هست و راه حل قضایی ندارد و بیشتر شما را درگیر کرده و استرس شما را بیشتر می کند که برای وضعیت شما اصلاً خوب نیست------ اما با توجه به تجربه نزدیک از بیماری سرطان مطلع هستم که قسمت طب تسکینی بیمارستان فیروزگر تهران در کمال احترام به بیماران سرطانی داروهای مسکن با کمترین هزینه می دهند. حتی لزومی ندارد خود شما حضور داشته باشید یکی از بستگان شما با در دست داشتن مدارک می تواند اقدام به تهیه دارو نماید فقط قبل از مراجعه حضوری حتماً تماس بگیرید( به علت کرونا) --------------آرزوی سلامتی و شفای عاجل برای شما دارم.