مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوانم از کارمند اداره دوم اجرا شکایت کنم

چند سال قبل کارخانه و شرکت ما ورشکست شد و الان چند ساله که اداره تسویه مسیول بدهی های ان شده و حکم قطعیت دارد الان برای رفع ممنوع الخروجی به اداره دوم ثبت رفتم ولی کارشناس مربوطه اذیت میکنه و کارم رو انجام‌نمیده سه روز قبل باهاش جر و بحثم شد چون میگفت خواندن دادنامه طول میکشه برو هفته بعد بیا نمیدونم چیکار کنم اعصابم رو بهم ریخته هر دفعه یه بهانه میاره

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به رئیس اداره مراجعه نمود