مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت ساز

سلام. هفته گذشته برای خرید کابینت برای اپارتمانم با یک کابینت ساز صحبت و بعد از رسیدن به توافق یک فاکتور بهم داد که ریز قیمت در آن ذکر شده و همه مبلغ را نیز پرداخت کردم حالا به بهانه اینکه ورق و سایر مخلفات کابینت گران شده از اوردن کابینت خودداری میکند این درحالیست که من آپارتمان را اجاره داده و تا 2روز دیگر باید اپارتمان را تحویل مستاجر بدهم در قرارداد با مستاجرم ذکر شده در ازای هرروز دیرکرد روزانه 100تومن خسارت بدم. من چه اقدامی انجام بدهم به کجا باید مراجعه کنم؟ ایا در صورت شکایت از کابینت ساز میتوانم پول خود را پس بگیرم؟ درصورت پرداخت خسارت بنده به مستاجر ، میتوانم مبلغ خسارت پرداختی به مستاجر را از کابینت ساز بگیرم؟ شکایت از کابینت ساز چقدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام میتوانی در صورت داشتن قرار داد نبی طبق آن الزام به انجام ان را بخواهی بهر حال اگر قید شده افزایش قیمت به شما ارتباطی پیدا نمیکنه

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید به تعزیرات و اتحادیه مراجعه و شکایت نمایید البته اگر کابینت ساز جواز داشته باشد