مشاوره حقوقی رایگان - زمین موروثی

با سلام
زمینی زراعی از پدران پدر بزرگم به اینجانب ارث رسیده است، در قباله ی آن ذکر شده که زمین به طور دائم وقف مسجد است و در صورت کشت محصول در آن سهمی از آن کشت نیز متعلق به مسجد است
اما از آنجا که قباله مربوط به 200 سال پیش است، این مسئله در اداره اوقاف به ثبت نرسیده است.
از نظر حقوقی و قانونی آیا میشود برای صدور سند اقدام کرد و آیا اجازه فروش آن را پس از صدور سند داریم؟
با تشکر

پاسخ ها :

صدور سند زمین اوقافی ارثی فروش زمین ارثی اوقافی زمین ارثی اوقافی زمین ارثی زمین اوقافی ارث