مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دیوان عدالت اداری

باسلام وعرض ادب واحترام؛
بنده کارمند سازمان تامین اجتماعی، با 20سال سابقه خدمت توسط هیات رسیدگی به تخلفات اداری محکوم به انفصال دائم از خدمات دولتی سال93 شدم در راستای قطعی شدن رای به دیوان عدالت اداری اعتراض کرده و دیوان سال94 دستور موقت مبنی بر توقف اجرای رای صادر نمود که سازمان از اجرای دستور موقت استنکاف نمودند که منجر به تضییع حق وحقوق اینجانب بمدت 37ماه گردید،سال 95 دیوان حکم به ورود شکایت و نقض رای تخلفات را صادر کرد و دستور بررسی مجدد و صدور رای شایسته را اعلام نمودو با اعتراض سازمان در سال 96 تجدید نظر دیوان رای بدوی را(بررسی مجدد) تایید نمود، هیات تجدید نظر تخلفات سازمان همان سال در بررسی مجدد حکم به اخراج صادر نمود،مجددا سال 97 به دیوان اعتراض کردم و دیوان مجدداً دستور موقت مبنی بر توقف اجرای رای اخراج را صادر نمود که با اجرای دستور تیرماه 97 بصورت موقت برگشتم سر کار تا اینکه دیوان سال 98 حکم به بازخرید خدمت برای اینجانب صادر کرد با اعتراض به رای بدوی دیوان ،شعبه تجدید نظر رای بدوی را عینا تایید نمود و نزدیک دوماه است بنده را باز خرید کردند،
سئوال: 1- با عدم اجرای دستور موقت اولیه بمدت 37 ماه بیکار و بلاتکلیف شدم، آیا میتوانم بخاطر عدم اجرای دستور موقت اولیه مجدداً به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟
2- نظر به اینکه در پرونده تخلفاتی کلاً 4 نفر همکار بودیم که آن سه با همدیگر یکی شده و برعلیه بنده متوسل به دروغ و تهمت شدند، اما در پرونده کیفری هر 4 نفر محکوم به یکصد میلیون ریال جزای نقدی و یکسال حبس تعزیری شدیم،
آیا براساس اسناد و مدارکی که از پرونده کیفری بدست آوردم میتوانم به رای قطعی تجدیدنظر دیوان عدالت اداری که به ناحق حکم به بازخرید صادر کرده است اعتراض کنم ؟
قبلاً از راهنمایی های موثرتان صمیمانه سپاسگزارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به نظر می رسد در خصوص آن 37 ماه می توانید شکایت کنید و در خصوص مدارک جدید در پرونده کیفری نیز می توانید با استناد به این پرونده تقاضای اعاده دادرسی از شعبه صادر کنند رای نمایید.