مشاوره حقوقی رایگان - با شماره من تلگرام نصب کردن

خط دست خودم بوده بعد توی گوشی بود و گوشی تو اتیش سوخت و ما رفتیم یه سیم کارت جدید گرفتیم که همون لحظه بهمون دادن بعد دو هفته سیم کارت و گرفتم با اینکه سیم کارت دست خودم بوده باهاش تلگرام نصب کردن بعد هر کی به اون اکانت پیام میده مثه حالت ربات فقط شماره میده و فیلم های مستهجن میفرسته
بعد هر کار میکنیم نمیتونیم تلگرام با این شماره که دست خودمه نصب کنم
چون اون زودتر تلگرام و نصب کرده و من نمیتونم ی تلگرام دیگه نصب کنم که اکانتشو پاک کنم خودم
ایا راهی هست که بشه اکانت رو پاک کرد؟

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. بهتر است این سوال را با مهندسین کامپیوتر در میان بگذارید. با توجه باینکه نمی دانید چه کسی این اکانت را بوجود اورده با پلیس فتا مشورت کنید.