مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تجاوز

بدون رضایت توسط شخصی بکارتم آسیب دید. اسکرین شات پیام هاش که علنا اعلام می‌کنه کار خودش بوده و صدای ضبط شده ازش دارم که بدون رضایت من بوده و تهدید می‌کنه پزشکی قانونی شکایت نکنم. پیامک های فحاشی و تهدیدش به آبروریزی رو هم دارم.

منتها نرفتم پزشکی قانونی و فقط گواهی پزشک زنان رو همون روز گرفتم که کتبا نوشت به شکل تهاجمی بوده.
آیا این گواهی بجای گواهی پزشکی قانونی، مدرک معتبر برای دادگاه هست؟

آیا میتونم با این مدارک تجاوز را اثبات کنم؟

من شاهدی ندارم و خودش انکار می‌کنه منو می‌شناسه و نظامی هست.
درصورت محکوم شدنش اجازه ترمیم بکارت منو میدن؟ چه منافعی برام داره اگر شکایت کنم؟
آیا از کارش محروم میشه و سوء پیشینه براش محسوب میشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت اثبات تجاوز به عنف مجازات فرد اعدام هست اما در صورتی که از میزان توافقی رابطه بالاتر رفته باید به شمامهرالمثل بدهد که به میزان دیه کامل است