مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی- تهمت - تهدید

باسلام. طی خرید یک ملک با بنگاه دار بخاطر مزاحمت تلفنی او درگیر مشاجره تلفنی و لفظی شدم موضوع را رها نکرد و چندین بار به موبایل من زنگ میزد و هر بار من تماس را رد میکردم تا جائی که او با ارسال پیامک به من هر بار با پیامک به خانواده من فحاشی و خود من و همسر و فرزند و خانه ام را به شدید ترین شکل تهدید کند که من دیگر هیچ جوابی نه با تلفن و نه با پیامک به او ندادم و پیامکهای او را در گوشیم نگه داشته ام. میخواستم ببینم جزای او چه حد است؟ من قبلا جائی در مرکز مشاوره حقوقی وکلا مشاوره گرفتم و به من گفته اند که حداکثر مجازات این فرد سه تا نهایتا شش ماه هست که اون هم میتونه وکیل بگیره و به جزای نقدی تبدیل کنه اگر واقعا اینطوری باشه فایده شکایت چیست. چون این مجازاتها بازدارنده نخواهد شد بلکه ممکنه بعدا بدتر هم بشود لطفا راهنمائیم کنید؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دوست عزیز مجازات توهین تا 74 ضربه شلاق و مجازات تهدید 2 ماه تا 2 سال حبس یا تا 74 صربه شلاق میباشد که در صورت اثبات وقوع این جرایم بسته به نظر دادگاه مجازات تعیین خواهد شد.