مشاوره حقوقی رایگان - خودداری کارفرما از پس دادن رسید

با سلام و خسته نباشید
بنده کارگرم یک سال پیش از طریق اگهی کار فنی به یک شرکت مراجعه کردم به اصطلاح استخدام شدم کارفرما 30 میلیون سفته سفید امضا و 30 میلیون رسید دستی از من گرفت و بعد 40روز من دیدم کار شرکت به درد من نمی خورد تسویه کردم شرکت از پس دادن سفته و رسید خودداری کرد بعد یکسال سفته را گرفتم و حالا از پس دادن رسید خودداری می کند و در ضمن هیچ سندی هم در دست من ندارد از قبیل قرارداد ذالک..‌.. حالا من چکار می توانم بکنم باید شکایت کنم یا راه های دیگه وجود دارد؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام باید دادخواست استرداد سند عادی (رسید) بر علیه کارفرما داده بشه .