مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی جهت ترخیص ماشین تصادفی از پارکینگ؟

سلام وقت بخیر
تقریبا 30روز پیش یک ماشین 206 از اقایی خریدیم که قرار شد هنگام انتقال سند الباقی پول ایشان به مبلغ 3 میلیون تومن پرداخت کنیم که در بین خودمان قراردادی به نام بنده تنظیم کردیم که متاسفانه بعد از چندروز شوهرم با ماشین تصادف کرد و بعلت جراحات وارده ماشین به پارکینگ انتقال یافت و بعد از حل مشکل مصدوم جهت ترخیص به پاسگاه رفتیم که مامورین به علت شک به همسرم که هم حکم جلب دارد (بعلت درگیری و نزاع) و هم مشکوک به دزدی تحت تعقیب هست از دادن ماشین من خوداری کردن و گفتن باید کسی که پشت فرمون بود اینجا باشه میخوام بدونم تکلیف من چیه من هم از همسرم شاکی هستم و چندوقت یه بار میاد خونه یه اتفاق بدی رقم میزنه و میره فقط به خاطر بچه ام تحملش میکنم ولی دیگه صبرم تموم شده به هرحال اون اقای فروشنده ماشین هم از فرصت سواستفاده کرده و میبینه که ماشین گرون شده میخواد بره اعلام سرقت کنه و ماشینی که 90 میلیون شده به جاش 35تومن بده به من واقعا موندم عاجزانه از شما عزیزان کمک میخوام تا عمری دعاگویتان باشم

پاسخ ها :

رحیم صفری

رحیم صفری :

استان :

اولا شما قرداد بیع دردست دترید فروشنده نمی تواند کاری کند واگر شوهرت پشت فرمان بوده به دادگاه اعلام کنید وحالا جای ان نیست که اختلاف خانوادگی را مطرح کنید که فروشنده ازاین موضوع بهره کشی نکند