مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت تلفنی

باسلام اینجانب یک خط تلفن اعتباری را در سال 90 به یکی از اقوام بدون سند زدن واگذار کرده ام و تقریبا ارتباطمان بخاطر اختلافی قطع شد ولی به تازگی با بسته شدن حسابهای بانکی و مراجعه به دادسرا متوجه شدم از این خط به جرم مزاحمت در سال 94شکایت شده و 40 ضربه شلاق برای بنده حکم غیابی صادر شده لذا باتوجه به اینکه من مزاحمتی برای شاکی ایجاد نکرده بودم درخواست واخواهی دادم ولی قاضی بدون توجه و بدون اجازه دادن صحبت به من با وثیقه 30میلیون تومانی آزادم کرد. نوع مزاحمت اینطور که متوجه شدم اخاذی فحاشی و تهدید بوده. با تماسی که با شخصی که خط در اختیارش بوده متوجه شدم گوشی ایشان در سال 94 قبل از مزاحمت به سرقت رفته و ایشان نامه کلانتری محل مبنی بر پیگیری سرقت گوشی را دارند. در حکم جرم من را محرز دانستن نمیدونم چکار کنم پشیمان از اینکه حکم شلاق را نپذیرفتم و نگران از دادگاهی که قرار است در 15شهریور برگزار شود. آیا حکم زندان برایم میدهند یا میتوانم برایت بگریم. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم. ممنون ازشما

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

اولا نیاز به دفاع تخصصی برای شما ضروری است ثالثا باید استعلامات مربوطه انجام گیرد تا ثابت شود روی ان شماره سریال گوشی چه خط های دیگری فعال بوده و این خطها متعلق به چه اشخاصی می باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام با عنایت به اینکه شما بدون اعمال نیت غیر قانونی سیم کارت را به یکی از بستگان هدیه نمودید که به تبع در آن زمان سند زدن سیم کارت چندان مرسوم نبوده و با گذشت مدت زمان 4 سال از تاریخ تقدیم این جرم اتفاق افتاده است نگران نباشید اولاً حتی اگر خدای ناکرده نتوانستید بی گناهی خود را اثبات کنید که قطعا می کنید.مجازات شلاق شما بر مبنای ماده 27 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 به جزای نقدی مبدل می شود به ازای هر ضربه 10 الی 15 هزار تومان می بایست پرداخت نمایید.
ثانیا شکایت و حضور در محکمه همیشه به منظور مجازات شدن نیست گاهی به مثابه هشدار به فرد و جلوگیری از برخی اقدامات غیر قانونی در آنجاست. که در مورد شما می تواند تذکر جدی در خصوص انتقال رسمی سیم کارت یا سایر اوراق به دیگری است.
ثالثاً اظهارات خود را می توانید با مشورت از وکیل حاذق به صورت مکتوب تقدیم قاضی رسیدگی کننده نمایید.