مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری فروشگاه کیف زنانه عمده ... تهران

باعرض سلام خدمت شما-حدود 32روز،پیش از پیج فروشگاه اینترنتی ... حدود 3میلیون 130هزار تومان کیف زنانه عمده خریداری کردم مسول این فروشگاه آقای الف.ع میباشد که از فرستادن اجناس امتناع کرده است و به هیچ عنوان جواب تماس بنده را نمیدهد. باچند شماره دیگه تماس گرفتم گفته فرستادمه ولی رسید بارنامه رو هم ارائه نمیده
آیا این امکان وجود داره کانال تلگرام و همچنین صفحه اینستاگرامشو مسدود کنم
و شماره حساب این شخص کلاهبردارو؟؟؟
همکاران گرامی گول این سایت کلاهبردار نخورید. درخرید اول به راحتی برای جلب اطمینان ارسال میکنه ولی دفعه دوم وقتی مبلغ بیشتری پرداخت کردید ارسال نمیکنه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام میتوانید از طریق پلیس فتا پیگیری کرده و در خصوص کلاهبرداری شکایت کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر امکان ایفای تعهد وجود دارد، ابتدا اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مبنی بر تحویل کیف ها را بدهید.
اگر سو نیت وجود دارد و چنین شخصی اصلا خرید و فروش انجام نمی دهد ، می توانید به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت خود را ثبت کنید و همچنین تخلف را در سایت پلیس فتا ثبت کنید.