مشاوره حقوقی رایگان - اعزام سرباز مجروح شده بعد از استراحت پزشکی توسط بهداری یگان اگر اعزام نشه جرم اتفاق افتاده است ؟

درود به گروه وکلای دادراه اینجانب ف.رسرباز شهرستان اسلامشهر بوده که معاف از رزم بوده ام سال 81 و در ماموریت عملیات تخریب ماده 100شهرداری به میزان 37 درصد و نیم مجروح شده با وقفه چند روزه به بیمارستان ناجا معرفی شده و پزشکان متخصص داخلی ده روز استعلاجی و دارو و سپس تجویز نمودند که به بیمارستان اعصاب و روان پس از اتمام استعلاجی معرفی گردم یگان 40 روز بعد اینجانب را معرفی کرد جهت درمان ! اینجانب حال وخیمی پیدا کردم از دکتر بهداری بدلیل عدم اعزام بنده در دادگاه نظامی شکایت کردم دادگاه بدون اعلام وقت دادگاه و حضور اینجانب قرار منع تعقیب صادر کردند بدون ابلاغ و قید مهلت اعتراض !!! پس از دو سال آن بیماری روحی تشدید و از کار افتاده کلی شدم واز سال 91 حکم حجرم صادر شده باید چطور حقم رو بگیرم 7 درصد معلول خدمتی پس از ده سال درصد داده اند ودر دادگستری حقوقی عمومی 37 درصد و نیم دیه داده بدون در نظر گرفتن بیماری روانی دیه را بمن دادند و من دادم برای خانه سالمندان و با خرید گوسفند و رایگان در راه خدا گله گوسفند را بخشیدم به مردم برای هیئت در ماه محرم آیا اقدام عدم اعزام دکتر جرم بوده ؟ آیا پرداخت دیه از سوی دادگاه به اینجانب پس از محجوریت خطا بوده ؟ چه باید بکنم لطفا راهنماییم کنید جهت رضایت خدا تشکر

پاسخ ها :

حميد بابائي

جناب آقای حميد بابائي :

بله عزیزم جرم تلقی میشه اقدام کنید

سعید اکبرزاده

جناب آقای سعید اکبرزاده:

سلام بلا شک عدم اعزام شما به دادگاه نظامی و همچنین عدم اعلام وقت مقرر دادگاه تخلف و قابل رسیدگی خواهد بود همچنین شما می توانید طبق قانون مسئولیت مدنی از کسانی که باعث, تضییع حق شما شده اند شکایت کنید
مواد مورد اشاره قرار و مقررات مسئولیت مدنی ماده 1. 2 و 5 آن می باشد