مشاوره حقوقی رایگان - خواسته طلاق از زوجه

با سلام و عرض ادب سوالی داشتم در مورد این که بعد طلاق بین زوج و زوجه ایشان حق طلب مهریه و .. را می تواند بکند یا با توجه که ایشون وکیل معاضدتی دارند احتمال حربه بر من رو دارند؟
متشکر از شما

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه در ضمن طلاق راجع به حقوق مالی ناشی از ازدواج از قبیل مهریه و نفقه و ... توافقی نشده باشد بعد از طلاق میتوانند نسبت به مطالبه انها اقدام کنند.

پرسشگر :

با سلام
خیرزوجه گفته در حقوق مالی ادعایی ندارد؟
ممنون

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد چنانچه ادعایی ندارد طی حضور در دفتر اسناد رسمی اقرار نامه مبنی بر برائت ذمه شما از حقوق مالی ناشی از نکاح را از ایشان دریافت نمایید .

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

باوکیل معاضدتی یابی وکیل زوجه مهریه رامیتواندمطالبه کندوحربه ای درکارنیست

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
نحوه تقریر حکم دادگاه و مدارک موجود با مشاوره از همکار مستقر در شهر خودتون میتواند راهگشا باشد.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله ولي اگر در دادگاه و پرونده مهريه خود را بخشيده باشيد ديگر نميتوانيد مطالبه نماييد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر مهریه را زوجه ابرا نکرده باشد ، یا توافقی بر نحوه پرداخت نشده باشد میتواند انرا مطالبه کند