مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست عدم تحویل و جریمه کمیسیون 100

من در سال 96 یک واحد خریدم ، که تا الان تحویل نشده، سال 79، فروشنده بابت بالا رفتن قیمتها تقاضای واگذاری قسمتی از حیاط بلوک را برای تامین هزینه ساخت دارد و ما امضا ندادیم ، در قراردادمان نوشته شده زیر واحدهای مسکونی تجاری است و ما حق اعتراض نداریم ، ایا حیات هم جزئی از زیر ساختمان به حساب میاد؟ در حال حاضر دادخواست الزام به تحویل و ضرر و زیان دادیم ، از آنسو ساختمان در شهرداری پرونده ماده 100 دارد ، ایا ممکن است اگر حکم به تخریب تجاری های همکف ندن و جریمه کنند جریمه به گردن مالکین واحدها بیفتد؟

پاسخ ها :

الزام به تحویل ملک جریمه کمیسیون ماده صد شهرداری