مشاوره حقوقی رایگان - کارگرو کارفرما

سلام. برادرم بمدت 6 ماه در پاساژ ... مشغول بکار خدمات بود که هرماه با ایشون قرارداد یماهه میبستن درحال حاضر حقوق دوماه و سنوات و عیدی طلبکار هستش و بیمه تامین اجتماعی هم هست طبقه ی 4 مجتمع سفارت میباشد که بعد از اتمام قراردادش ، و اطلاع به کارفرما مبنی بر اینکه نمیخواهد دیگر کار کند به سفارت مراجعه کرد و قرار بر این شد بعلت اخلاق خوبش اونجا امانتدار باشه اما صاحب مجتمع با زور و تهدید او را از مجتمع بیرون کردن و حتی نگذاشتن در سفارت که طبقه ی 4 پاساژ بود کار کند با توجه به اینکه حقوق و مزایای خوبی داشت، مدیر مجتمع اصلا بهشون ارتباطی نداره ولی برادرمو از پاساژ بیرون کردن و حقوقو ..‌. را گفتن 3و4 ماه دیگه بهت میدیم و بخاطر لجبازی پولداریشون گفتن ما نمیزاریم تو برای سفارت کار کنی حالا چیکار کنیم خواهش میکنم کمکمون کنید.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه سفارت مایل به همکاری با برادرتان باشد صاحب مجتمع نمیتواند مانع از حضور ایشان شود.