مشاوره حقوقی رایگان - تشکیک در نسب

با سلام اگر کسی تقریباً یقین داشته باشد که بچه ای از نسب او نیست و همسرش در جوانی به او خیانت کرده و این تشکیک در بزرگسالی فرزند, تقویت شده و مدام در فکر و خیال باشد, چگونه بموضوع اطمینان پیدا کند؟ اگر اثبات کرد بچه از او نیست, چگونه نام او را از شناسنامه اش حذف کند؟ آیا اساساً این کار میسور هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

این سوء ظن را کنار بگذارید چون موجب لعان و حرمت ابدی همسر به شما خواهد شد. بنابراین زندگی خود را با فکرهای باطل خراب نکنید مگر اینکه واقعا بخواهید بطور کلی همسرتان به شما حرام بشود .