مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

سلام من زوجه هستن 2 دانگ از خانه بنام من 4 دانگ بنام همسرم، میخواد 4 دانگش رو اجاره بدهد و یه 6 دانگ بیرون خانه برای من اجاره کند، ایا بدون رضایت من میشود؟ حکمش چیست ؟ من چه اقدام قانونی میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شما اجازه ندهید حق اجاره دادن 2 دانگ شما را ندارد و نسبت به مال غیر اجاره باطل است. شما یا با ایشان توافق کنید یا درخصوص ابطال قرارداد اجاره شش دانگ دادخواست حقوقی بدهید. شکایت کیفری به مصلحت شما نیست زیرا دوام زندگی شما را به خطر می اندازد.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ایشان میتواند در 4دانگ خود هر تصرفی که میخواهد انجام دهد.