مشاوره حقوقی رایگان - اثاث باقیمانده از مستاجر بعد از تخلیه

سلام. دستور تخلیه رو گرفتم. بعد از تخریب قفل و ورود به آپارتمان متوجه باقی ماندن وسایل ناچیزی از مستاجر شدیم.
وسایل صورتجلسه و بنده تحویل گرفتم متاسفانه. با توجه به اینکه علاوه بر پول ودیعه مبلغ 3 میلیون تومان دیگه از مستاجر طلبکارم، چکار کنم؟ بنده از خیر این سه میلیون هم گذشتم، فقط میخوام از شر این اثاثیه خلاص بشم. مستاجر جواب نمی دهد و مبلغ این وسایل بنظرم در حد یک میلیون هم نمی ارزد. (دو فرش مندرس، یه خوشخواب داغون، 5تا گلدان، 4تا کارتن کتاب و یک چند تا لباس مستعمل و دو تا کفش، یه ساعت) . خواهشا راهنمایی کنید. تشکر

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام ‌ وفق ماده86قانون اجرای احکام عمل کنید
ماده 86 - هر گاه حافظ نخواهد یا نتواند اموال توقیف شده را نگاهداری کند و یا اوضاع و احوال تغییر او را ایجاب نماید دادورز (‌مأمور اجرا) پس از‌تصویب دادگاه حافظ دیگری معین خواهد کرد.