مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تمکین

سلام...خانوم بنده درخواست طلاق توافقی دادن...ولی من کلا مخالف جدا شدن از همسرم هستم...
درخواست تمکین هم دادم...آیا درخواست تمکین اثری داره؟ من میخام همسرم رو قانونی برگردونم خونه...آیا شدنی هست؟
تشکر...

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
بله تازمانی که همسر قانونی و شرعی شماست موظف به تمکین می باشند لذا درخواست الزام به تمکین زوجه را بدهید
اما اگر ایشان بازهم حاضر به تمکین نباشند برای شما حق اجازه ازدواج مجدد حاصل میشود و همچنین از پرداخت نفقه معاف می شوید
موفق باشید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
درخواست طلاق توافقی همانطور که از نامش پیداست با توافق طرفین مقدور است و با مخالفت شما منتفی است و شما هم میتوانید درخواست تمکین نماید.