مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

سلام خسته نباشید، من و همسرم از هم جدا شدیم و زوج دادخواست استرداد مال منقول برای طلاهای دوران عقد و وسایلی که به عنوان هدیه خریداری کرده ، داده است و عنوان کرده که اینها امانت بوده، دادگاه رای به نفع ایشون و محکومیت بنده داده است، حالا در مرحله ی اجرای احکام، طلاهایی که قبلا به مبلغ 8 میلیون و وسایل به مبلغ 3 میلیون خریداری شده را چگونه بعد از قبولی اعسار قسط بندی میکنند؟ قیمت طلاها و وسایل به روز میشود؟ و برای اعسار من هیچ اموال و حساب بانکی ندارم، هیچ درآمدی هم ندارم، آیا اعسار قبول خواهد شد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به حکم دادگاه دارد . اگر حکم به استرداد عین طلا داده باشد قیمت روز محاسبه میشود. درصورت تمایل تماس بگیرید